Home Cursussen Workshops Vrijwilligers Inschrijven contact links pc hulp avg wet 

De cursus Digisterker helpt u op weg.
De overheid doet steeds meer via het internet. Of het nu gaat om het aanvragen van huurtoeslag, om werk zoeken of om het doorgeven van een verhuizing. Veel mensen weten dat niet of vinden het nog wat moeilijk. Daarom biedt de Bibliotheek in samenwerking met de gemeente Sluis en de Computerclub Breskense Senioren een speciale internetcursus ‘Digisterker: werken met de elektronische overheid’ aan.


Wat leert u bij deze cursus?
U leert handige informatie te vinden en hoe u iets moet aanvragen bij bijvoorbeeld de gemeente. Ook krijgt u te zien wat de overheid allemaal al over u weet, zoals de opbouw van je AOW. Verder leert u hoe een DigiD  aanvragen en hoe de DigiD te gebruiken. In vier keer twee uur leert u stap voor stap de verschillende onderdelen en er is voldoende tijd om zelf te oefenen.


Computerervaring
De cursus is bedoeld voor iedereen die moeite heeft met het gebruik van de digitale overheid. Het is wel van belang dat u al enige ervaring hebt met computers. U hebt bijvoorbeeld wel al een e-mailadres en u weet hoe je een computer moet bedienen. De cursus wordt gegeven door gecertificeerde Digisterker docenten in groepen van maximaal 10 personen. Deze cursus wordt regelmatig aangeboden. Inschrijven kan via Digisterker


Plaats: Leercentrum Computerclub Breskense Senioren , Burg. van Zuijenstraat 80a Breskens

Cursusbedrag: € 10,- voor 4 lessen inclusief cursusboek.

De lessen zijn op woensdagochtend.

Ja ik schrijf me in voor Digisterker